Niujorke gimusi, Teksase augusi Lindrė Vilniuje įkūrė „tacos“ restoraną: būna dienų, kai vos spėja gaminti

Lindrė Silenas-Pudžiuvelienė iki 2005-ųjų nė sykio nebuvo lankiusis Lietuvoje, tačiau augdama JAV valgydavo ir šaltibarščius, ir kepenėles – maistą, dėl kurio jos draugai su nuostaba kraipydavo galvas. Reikėjo ne vieno drąsaus sprendimo ir dabar Lindrė yra „tacos“ (lietuviškai –...

Niujorke gimusi, Teksase augusi Lindrė Vilniuje įkūrė „tacos“ restoraną: būna dienų, kai vos spėja gaminti
Niujorke gimusi, Teksase augusi Lindrė Vilniuje įkūrė „tacos“ restoraną: būna dienų, kai vos spėja gaminti
Lindrė Silenas-Pudžiuvelienė iki 2005-ųjų nė sykio nebuvo lankiusis Lietuvoje, tačiau augdama JAV valgydavo ir šaltibarščius, ir kepenėles – maistą, dėl kurio jos draugai su nuostaba kraipydavo galvas. Reikėjo ne vieno drąsaus sprendimo ir dabar Lindrė yra „tacos“ (lietuviškai – „takų“) restorano „Donde Food & Drink“ sostinės Naujamiestyje savininkė. Čia ruošiami geriausi Vilniuje „tacos“, dėl kurių bent jau pietų metu kartais net nusidriekia eilutė.
Skaitykite daugiau...