„Popsui“ lėkštėje vietos nėra: šefo E.Kizelio fetišas, dvi gero maisto taisyklės ir paršelis pataluose

Užsitrenkus durims, belieka dairytis atviro lango, išsiropšti per jį ir keliauti tolyn. Tokia filosofija vadovaudamasis, kūrybiškai spręsti karantino sukeltus iššūkius pasiryžo virtuvės šefas Evaldas Kizelis. Subyrėjus šventėms, vilniečio atstovaujamo renginių aptarnavimo ir maitinimo...

„Popsui“ lėkštėje vietos nėra: šefo E.Kizelio fetišas, dvi gero maisto taisyklės ir paršelis pataluose
„Popsui“ lėkštėje vietos nėra: šefo E.Kizelio fetišas, dvi gero maisto taisyklės ir paršelis pataluose
Užsitrenkus durims, belieka dairytis atviro lango, išsiropšti per jį ir keliauti tolyn. Tokia filosofija vadovaudamasis, kūrybiškai spręsti karantino sukeltus iššūkius pasiryžo virtuvės šefas Evaldas Kizelis. Subyrėjus šventėms, vilniečio atstovaujamo renginių aptarnavimo ir maitinimo verslo užsakymų sąrašo eilutes teko išbraukti arba perkelti ateičiai. Neplanuotai liko laisvo laiko, dėl kurio trūkumo iki tol ilgametė svajonė neliečiama tūnojo mintyse. Taip pavasarį „YouTube“ platformoje gimė lietuvių kulinarijos laidų projektas „Virtuvės būrelis“.
Skaitykite daugiau...