Virtuvė
Norėsi – pasieksi: virėjo talentas ne įgimtas, o įgytas
Virėjas Erikas Janerikas profesinių aukštumų pasiekė dar besimokydamas Kauno maisto...
Po motinystės atostogų į darbą su apskaita negrįžo: sužavėjo...
„Mama, tave duona kviečia“, – klaipėdietės Simonos Petraitienės namuose aidi ketverių...
„Popsui“ lėkštėje vietos nėra: šefo E.Kizelio fetišas,...
Užsitrenkus durims, belieka dairytis atviro lango, išsiropšti per jį ir keliauti...
Užupyje sukūrė miniatūrinę Neapolio versiją: kad atsikąstų...
Kai paklausia, kur pavalgyti Užupyje, abejonių nekyla. Daugelį metų iš eilės atsakymas...
„30 geriausių restoranų Lietuvoje“: kaip pasigaminti restoranų...
Kol šalies restoranai priversti užverti duris dėl antrojo karantino, geriausių restoranų...
30 geriausių restoranų Lietuvoje: Bulvių rizotas su moliūgais
Kol šalies restoranai priversti užverti duris dėl antrojo karantino, geriausių...
30 geriausių restoranų Lietuvoje: Antienos pyragas su daržovių...
Kol šalies restoranai priversti užverti duris dėl antrojo karantino, geriausių...
Pakvipo Kalėdomis: Klaipėdoje italas kepa ypatingus pyragus,...
Klaipėdoje šią vasarą pradėjusioje veikti desertinėje „Lalene“ jau pamažu kvepia...
30 geriausių restoranų Lietuvoje: Žuvis su kokosų padažu...
Kol šalies restoranai priversti užverti duris dėl antrojo karantino, geriausių...
30 geriausių restoranų Lietuvoje: Jautienos kepsnys su...
Kol šalies restoranai priversti užverti duris dėl antrojo karantino, geriausių...
Į veganinę mitybą pasukusi Laura – apie savijautos pokyčius,...
„Noriu parodyti, kad veganinę mitybą pasirinkęs žmogus – toli nuo visų populiariųjų...
Pasaulinį įvertinimą pelniusių saldumynų kūrėjai: „Pandemijos...
Paklaustas, ar karantino metu lietuviai valgo daugiau šokolado, saldumynų prekės...
Itališkais produktais iš mažų ūkių prekiaujanti pora: siūlom...
„Ligi šiol stebiuosi, kad Sauliui į burną kažkas įdėjo lietuvių kalbą... Jo net...
Vegane tapusi Simona: „Anksčiau maisto gaminimas man buvo...
Trejų metukų mažylę auginanti Simona prie veganiškos mitybos perėjo palaipsniui...
Buvęs mokytojas, dabar – šefas ir tinklaraštininkas Aurimas:...
Jau metus gyvenant pandemijos akivaizdoje, daugelis mūsų namuose gaminame žymiai...
Tautiečiai Ispanijoje gamina savo svajonių šokoladą, ateities...
Vargiai surastume žmogų, kuris nemėgsta šokolado, juolab kad jo rūšių šiais laikais...