Sumuštinio įdaras – soti mišrainė: ruošiame iš kiaušinių arba konservuoto tuno

Sočias miršaines daugelis esame įpratę užkąsti riekele mėgstamos duonos, tačiau šį užkandį galite sumoderninti. Tam mišrainę verta kiek paspalvinti ir palengvinti sezoniniais žalumynais, o kokybiškos duonos riekeles švelniai paskrudinti, kad būtų vos traškios. Ant vienos duonos riekės...

Sumuštinio įdaras – soti mišrainė: ruošiame iš kiaušinių arba konservuoto tuno
Sumuštinio įdaras – soti mišrainė: ruošiame iš kiaušinių arba konservuoto tuno
Sočias miršaines daugelis esame įpratę užkąsti riekele mėgstamos duonos, tačiau šį užkandį galite sumoderninti. Tam mišrainę verta kiek paspalvinti ir palengvinti sezoniniais žalumynais, o kokybiškos duonos riekeles švelniai paskrudinti, kad būtų vos traškios. Ant vienos duonos riekės klokite mišrainės, dėkite antrąją riekę, o tada kiek spustelėkite ir belieka skanauti iškart ar imti į iškylą, žygį...
Skaitykite daugiau...