Sumuštinio įdaras – soti mišrainė: ruošiame iš kiaušinių arba konservuoto tuno
Sočias miršaines daugelis esame įpratę užkąsti riekele mėgstamos duonos, tačiau šį užkandį galite sumoderninti. Tam mišrainę verta kiek paspalvinti ir palengvinti sezoniniais žalumynais, o kokybiškos duonos riekeles švelniai paskrudinti, kad būtų vos traškios. Ant vienos duonos riekės...
Sočias miršaines daugelis esame įpratę užkąsti riekele mėgstamos duonos, tačiau šį užkandį galite sumoderninti. Tam mišrainę verta kiek paspalvinti ir palengvinti sezoniniais žalumynais, o kokybiškos duonos riekeles švelniai paskrudinti, kad būtų vos traškios. Ant vienos duonos riekės klokite mišrainės, dėkite antrąją riekę, o tada kiek spustelėkite ir belieka skanauti iškart ar imti į iškylą, žygį...
Skaitykite daugiau...