Žuvies diena: kepame upėtakį ir paprastai, ir įdomiau. 8 itin skirtingi receptai

Pasiryžus dažniau valgyti žuvies ir ėmus pirkti ne tik klasikų klasiką – lašišą, atsiveria daugybė galimybių. Šįsyk atsigręžėme į dar vieną nesunkiai paruošiamą žuvį – upėtakį. Receptai – patys įvairiausi: nuo paprastučių iki įmantresnių, kuriuose ši žuvis derinama su špinatų padažu...

Žuvies diena: kepame upėtakį ir paprastai, ir įdomiau. 8 itin skirtingi receptai
Žuvies diena: kepame upėtakį ir paprastai, ir įdomiau. 8 itin skirtingi receptai
Pasiryžus dažniau valgyti žuvies ir ėmus pirkti ne tik klasikų klasiką – lašišą, atsiveria daugybė galimybių. Šįsyk atsigręžėme į dar vieną nesunkiai paruošiamą žuvį – upėtakį. Receptai – patys įvairiausi: nuo paprastučių iki įmantresnių, kuriuose ši žuvis derinama su špinatų padažu ar pankoliais. Kviečiame rinktis!
Skaitykite daugiau...